IBU (International Bitterness Units): 40 => Bitter
Info van de brouwer: IPA, IPA, IPA, iedereen bleef maar vragen naar een Triporteur IPA.
Maar genoeg is genoeg: BASTA! Dus maakten we een IPA: een
Italian Pasta Ale.
We gingen op zoek naar de beste pasta en combineerden deze met
BOM-mout. We voegden een lichte tomatensaus op basis van
Italiaanse Torpedino-tomaten toe aan de maisch. Een rijkelijke
geut Extra Vierge Olive Oil pepte de gist op. Tot slot gaven we het
bier een 'juicy' karakter met een massa hop.
Info from the brewer: IPA, IPA, IPA, people kept asking us to brew an IPA, so we
said BASTA, enough is enough, we're going to make an
IPA, a real Italian Pasta Ale.
BASTA
So we started looking for the best pasta and combined it
with BOM malts. We added a light tomato sauce, made
with the Italian tomato Torpedino, to the mash and we
gave the yeast a good shot of Extra Virgin Olive oil. An
overload of a spice, called hop, was added to give this
beer a juicy touch.